Fietsverhuur

Fietsverhuur

Lekker fietsen in en om Noord Beveland

Reserveer hier uw fiets, en fiets morgen lekker de natuur in.

De fietsen staan nu in de winterstalling vanaf maart kunt u weer bij ons fietsen huren !!

De fietsen zijn zeer nette fietsen, goed onderhouden door onze monteur.

Op weekdagen is het vanaf 8:00 ’s morgens al mogelijk om bij ons in de werkplaats de (gereserveerde) huurfietsen op te halen, en op Zaterdag vanaf 09:00.

Terugbrengen kan vóór 18:00 op werkdagen en Zaterdags.

Ook reserveren van de fietsen is bij ons mogelijk. Zeker in de maanden juli – augustus en september is dit zeker aan te raden, in verband met grote drukte.

Het is mogelijk dat de gereserveerde fietsen even niet voorradig zijn. Geef daaroma altijd een telefoonnummer in het reserveringsformulier op, waarop u te bereiken bent, zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Onze elektrische fietsen

… ze zijn van zeer goede kwaliteit. Met een grote actieradius. Probeer ze uit, want we hebben echt maar een selectief assortiment. De elektrische fietsen worden standaard met fietstassen verhuurd. Voor meerdaagse verhuur leveren natuurlijk we de oplader mee, zodat uw rit nog langer en mooier kan zijn. 

De fietsen hebben een naafmotor en reageren direct op kracht. een straffe tegenwind of een helling is hiermee erg makkelijk overwonnen. U kunt makkelijk zonder extra oplaadmomenten de fiets voor een 70 a 80 km met normale ondersteuning gebruiken.bel : 0113-695271  of   e-mail rzinstallatie@zeelandnet.nl  of  reserveer hier.


Tarieven →  fiets verhuurtarieven

Type Versn. prijs p/dag prijs p/week overige tarieven
         
Dames/herenfiets  3 €   7,50 €    45,- op aanvraag
E-bike 3 € 22,50 € 150,- op aanvraag
Kinderfiets   €   7,50 €   45,- op aanvraag
Fietsband reparatiesetje     Borg € 10.-
Fietstas €    2,- €     2,- €    2,-
Kinderzitje   –  €   2,- €   10,-  op aanvraag
 klein hondenmandje met beschermkorf  – €  4,50    op aanvraag

Reserveer uw fiets !!

Weekdagen geopend van 9:00 tot 18:00 op Zaterdagmiddag tot 14:00 geopend !!


Noord-Beveland is een prachtig eiland om te verkennen op de fiets. De kustlijn is grotendeels voorzien van mooie fietspaden, waar u rustig van de Zeeuwse natuur kunt genieten. Terwijl de zeemeeuwen voor u uit zweven op de thermiek van de zilte zeelucht, kunt u helemaal tot u zelf komen van de schoonheid van de Zeeuwse schorren, de Zeeland brug, de Oosterschelde kering, diverse fietsveerpondjes varen ’s zomers langs de Zeeuwse eilanden om de toeristen tussen de eilanden te kunnen laten hoppen.

Neeltje Jans waar ’s het hele jaar door regelmatig vissers bezig zijn met hun vissersbootjes te traileren. Op het Noordzeestrand wordt bij een goede wind veel ge-kitesurft. Spectaculair om eens naar te kijken. Vanaf de ligplaats Neeltje Jans vertrekt regelmatig een grote kotter waar u zelf uw vis-Skills kunt uitproberen.

Zeehondjes kijken bij Waterland Neeltje Jans of misschien naar een van de schoonste en mooiste stranden van Nederland, de Banjaard.

Waar je een heerlijke wandeling kan maken met je voeten door het mulle zand of de waterlijn, of kan genieten van de mooiste zonsondergangen. Dit is Zeeland op zijn best!

Terwijl het dorpsleven in de Dorpen op het eiland rustig verder verloopt is aan de andere kant van het eiland het Veerse meer te vinden. Voor Water recreatie is hier voor elk wat wils.

Bij de schotsman is een kabel waterskibaan, waar u (doch met enige ski ervaring) over een schans kunt skiën. Materialen zijn er natuurlijk ook gewoon te huur. Bij het Veersegat is een surfschool gevestigd, die (alleen in de zomermaanden) met de juiste materialen u, met een cursus windsurfen, de kneepjes van het vak kunnen bijbrengen.

Aan de andere kant van het Veersegat,  kan je ook op het strand een kitebuggy  met instructie huren. Erg leuk om te doen!

Niet alleen de kustlijn van Noord beveland is mooi, ook de polderwegen en B wegen zijn er schitterend om op de fiets te verkennen. Regelmatig schiet er een konijntje de weg over of een fazant.

U bent één met de natuur op de fiets. In Kats heb je de Zeeuwse Rozentuin. Een prachtige plaats om de mooist opgekweekte rozen in alle diversiteit te zien, te kopen en te beleven. Hier wordt regelmatig tentoonstellingen en presentaties gehouden van kunstenaars met hun creaties. Kats is een kunst en cultuur dorpje waar veel kunstenaars hun thuis vinden. Het dorp straalt door de vele kunstzinnige objecten die je er ziet. Hier ontmoet de nostalgie de moderne tijd!

Dit wonderschone eiland ontdekken op de fiets ??

Bij VVV kantoren vindt u de mooiste fietsroutes over Noord-Beveland