Voorstraat 11 te Colijnsplaat. 

De Winkel is voorzien van klein huishoudelijke artikelen en een selecte voorraad aan witgoed, zoals Wasmachines, Drogers, koelkasten en vriezers. De voorraad wisselt regelmatig. Kom gerust eens langs om te kijken wat we hebben staan. Rz installatie is een EP inkoop lid waardoor de uitstraling van de winkel uniek en eigen is, maar de prijzen van de producten zijn mooi en interessant.

http://ep.nl

Dé Voorstraat… Het was vroeger de winkelstraat van Colijnsplaat. Helaas is in deze tijd een winkelstraat niet meer zoals het vroeger was. Een handjevol winkels is alles wat er overgebleven is van het ooit zo bruisend leventje op het dorp. Toch, omdat het karakter van de straat zo intiem en gezellig is blijft de Voorstraat mensen trekken. Het blijft het middelpunt van Colijnsplaat.

Rz installatie

We geven persoonlijk advies voor een ieder die dat wilt. We geven u advies op Technische vragen.

Je kan gewoon je DHL (express) pakket of UPS pakket bij ons afgeven of ophalen of anders lekker op je gemakje kijken of je een leuk kadootje voor je geliefde kan vinden. We hebben immers van alles en nog wat. Wij pakken het ook nog leuk voor je in. De winkel is er voor u, voor de snelle vergeten batterij of lamp of voor witgoed, klein huishoudelijk tv of radio’s. In de winkel is het mogelijk om (contactloos) te pinnen of contant te betalen. Wasmachine’s, drogers of ander witgoed wordt bij u thuis afgeleverd en aangesloten door onze buitendienst in overleg met u.